Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Information Manager / ICT Manager (FT)

Plaatsingsdatum 17-11-2017 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Zundert Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris -
Jouw uitdaging

Het leveren van een geautomatiseerde en hoogkwalitatieve informatievoorziening die de onderneming ondersteunt in het uitvoeren van haar strategie. Deze informatievoorziening moet geleverd worden binnen de daarvoor gestelde doelen. De informatievoorziening dient de onderneming nu en in de toekomst te ondersteunen in al haar facetten. Geautomatiseerd betekent optimaal gebruik makend van de meest recente stand van de technologie. Hoogkwalitatief betekent snel, tijdig, volledig, betrouwbaar en overal.

Taken en verantwoordelijkheden

Strategisch:
Je adviseert de directie in het te voeren ICT beleid. Doordat je de bedrijfsstrategie begrijpt kun je deze vertalen naar de praktijk en zorg je vervolgens voor de uitvoering.


Tactisch:
Je bent in staat de bedrijfsprocessen en randvoorwaarden te begrijpen en de gevolgen hiervan te overzien voor de ICT infrastructuur en het applicatie landschap. Je ontwikkelt en verbetert de informatievoorziening en de bedrijfsprocessen, waarbij je je specifiek richt op het applicatielandschap en de manier waarop IT middelen hierin kunnen ondersteunen. Je bent daarnaast in staat om verandertrajecten of procesveranderingen uit te voeren binnen de context en cultuur van de organisatie. Je hebt kennis van de manier waarop applicaties gebruikmaken van de onderliggende IT infrastructuur (werkstations, netwerk, servers, databases e.d.) en weet applicaties beter op elkaar af te stemmen en effectiever en efficiënter in te zetten voor de organisatie.Uiteraard ben je bekend met belangrijke systeemmanagement concepten zoals beveiliging, back-up en herstel, datamanagement en kun je deze kennis toepassen in een complexe omgeving. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

- Pakket selectie(s)

- Hanteren van kwaliteitsstandaarden


Operationeel:
Je weet wat er speelt bij het implementeren van een systeem (hard en software), en bent in staat dit vanuit de context van de techniek en gebruikersorganisatie te begeleiden. Je voert de regie over de daadwerkelijke implementatie door specialisten. Je lost problemen op en ondersteunt gebruikers van hardware en applicaties. Je staat gebruikers te woord bij vragen, issues, meldingen en wijzigingsverzoeken. Je beschikt over kennis van theorieën over de exploitatie van ICT infrastructuren, inclusief hun samenhang. Tevens ben je in staat de opzet en implementatie van service management te managen. Het daadwerkelijk onderhoud en beheer laat je uitvoeren door specialisten, maar jij voert hierover de regie.


Plaats in de organisatie

Als Information Manager rapporteer je aan de Joint General Manager. Je hebt korte lijnen met eigenlijk alle afdelingen binnen de organisatie.


Wij bieden

Je komt te werken in een gemotiveerd team in een snelgroeiend bedrijf (>30%). Hierdoor kun je intern in korte tijd veel leren, bouw je mee aan onze toekomst en zijn er op termijn doorgroeimogelijkheden.

• Marktconform salaris, in lijn met de zwaarte van de functie

• 40-urige werkweek, 25 vakantiedagen, 6 ATV-dagen

• Prettige, informele sfeer waar ieders mening wordt gewaardeerd

• Reiskostenvergoeding


Wij vragen

• HBO(+) Bedrijfskundige informatica of WO Bestuurlijke Informatica

• Minimaal 6 jaar ervaring in een vergelijkbare functie

• Kennis van Microsoft Dynamics 365 en/of de implementatie daarvan is een eis

• kennis van Exact MAX of vergelijkbaar is een pré

• Communicatief vaardig, goede contactuele eigenschappen

• Kartrekker, organisator; kan projecten onder begeleiding opstarten en af ronden

• In staat prioriteiten te stellen en in staat collega’s en externe partners aan te sturen

• In staat om juiste balans tussen organisatie doelen en gebruikerswensen te behouden

• Analytisch, kwaliteitgericht, klantgericht en stressbestendig

• In het kader van milieuvriendelijk produceren lever je een bijdrage aan: Aandacht voor verminderen en scheiden van afval, energiezuinig zijn, reduceren van verspilling en ontwikkeling van duurzame producten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden ICT, IT, Information, informatievoorziening, informatie, technologie, communicatie, communication

Contactgegevens

Contactpersoon Janice van Gastel

Vestigingsplaats

Solliciteer