Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Hardware Engineer

Plaatsingsdatum 15-05-2018 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Zundert Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris -
Jouw uitdaging

Wil jij de nieuwste technologieën integreren in onze LED en elektronica systemen voor o.a. Solid State Lighting applicaties? Heb je minimaal 5 jaar werkervaring als Hardware Engineer en wil je jouw opgebouwde kennis verder ontwikkelen in een innovatieve, internationale werkomgeving? Dan is Rena op zoek naar jou.

Taken en verantwoordelijkheden
In samenwerking met interne en externe klanten bepaal je zelfstandig en met collega's samen de technische specificaties (gebaseerd op de functionele specificatie eisen) om tot innovatieve oplossingen op het gebied van ontwikkeling voor elektronica applicaties en LED-producten te komen.

Daarnaast bepaal je de productie- en testeisen en bewaak je het tijdschema voor het hardwaredeel van het project.

Wij zoeken een collega die in staat is om uit de functionele specificaties te vertalen naar technische specificaties, in Altium kan omzetten naar een prototype, de validatie tests kan uitvoeren (functioneel, technisch, EMC), technische documentatie verzorgen, productie kan begeleiden in de eerste proefseries en uiteindelijk over te dragen voor serieproductie. We werken volgens de Agile filosofie, dus verwachten we van je dat je in staat bent om je eigen ontwikkelingen/projecten in grote mate van zelfstandigheid kan uitvoeren.

Andere voorkomende taken zijn:

• Systematisch documenteren en rapporteren van de activiteiten, incl. realiseren van technische documentatie en handleidingen

• Analyseren en interpreteren van test informatie om technische problemen in bestaande en nieuwe applicaties op te lossen

• Coaching van junior engineers en stagiaires

• Testen van het ontwerp om betrouwbaarheid, performance, kosten en mate van produceerbaarheid te optimaliseren


Plaats in de organisatie
Je bent een spil tussen de klant en Inkoop en Productie en je bent pas tevreden als het product goed verpakt naar de klant wordt verscheept. Binnen het project rapporteer je aan de projectleider en voor overige zaken direct aan je teamleider of afdelingsmanager.


Wij bieden
Een innovatieve, afwisselende werkomgeving met een hoge diversiteit aan producten en processen.

• Marktconform salaris, in lijn met de zwaarte van de functie

• 32-40-urige werkweek, 25 vakantiedagen, 6 ATV- dagen obv fulltime dienstverband

• Prettige, informele sfeer waar ieders mening wordt gewaardeerd

• Reiskostenvergoeding, uitstekende pensioenregeling en werknemersverzekeringen


Wij vragen

• Bachelor of master opleiding richting elektronica
• 5-10 jaar elektronica ontwikkeling ervaring (ervaring met LED is een pré)
• Kennis van Power Design, e.g. aantoonbare kennis in DC/DC en SMPS design is een pré
• Goede kennis van de Engelse taal
• Flexibele instelling
• Team player


Solliciteren
Solliciteren kan door op de knop “solliciteer” te klikken. De vacature staat open tot 15-06-2018. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henny Verweij (Manager Engineering), via 06-20061053.

Over Rena Electronica
Rena Electronica is leverancier in LED verlichting en industriële elektronica. Wij leveren aan een grote verscheidenheid van OEM’s (Original Equipment Manufacturers) over de hele wereld. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf, met 35 jaar ervaring in Lighting en Electronics. Ooit gestart als familieonderneming, is Rena uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf. Vanuit onze locatie in Zundert ontwikkelen en produceren wij voor onze klanten.

Als groeiende speler in de LED-markt zijn wij doorlopend op zoek naar ambitieuze, resultaatgerichte en technisch opgeleide collega’s. Wij zijn een internationaal georiënteerd bedrijf met een sterk groeiende klantenkring in het buitenland. Veel communicatie gebeurt in het Engels, daarom is een goede kennis van deze taal in woord en geschrift voor alle functies van belang. Kennis en ervaring met LED verlichting (ontwikkeling en productie) geldt als een pre voor alle functies. Wij bieden een innovatieve, afwisselende werkomgeving met een hoge diversiteit aan producten en processen. Daarnaast bieden wij een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Engineer, engineering, led, techniek, technical, electronics, elektronica, hardware

Contactgegevens

Contactpersoon Janice van Gastel

Vestigingsplaats

Solliciteer